mandag den 9. maj 2011

Dag 22 - Calzadilla de la Cueza til Sahagún, 24,39km

Vil godt pointere at jeg laeser ALLE kommentarer med stor glaede, men orker ikke svare paa dem. Alle steder koster det € 1 for adgang til pc for 20 minutter og de er hurtig gaaet.

På under 10min gik jeg fra godt tilpas til kanon dårlig. Sveden piblede frem på panden, blev vildt svimmel og havde bare lyst til at sove - underligt. Fik det lidt bedre, men det blev en lang nat med toiletbesøg og elitesnorkere. Samtidigt var det et dårligt albergue som lugtede fælt fra toiletterne, skimmel på væggene, mv. Var den sidste som forlod alberguet og alt foregik i ekstra slowmotion, havde det mildest talt elendigt. Heldigvis var vejret perfekt, men bortset fra det blev det en formiddag i helvede. Kæmpede mig afsted og benyttede enhver lejlighed til at sidde ned. Efter godt 6 laaaange kilometer kom den første by, som heldigvis havde baren åben, så jeg kunne komme på toilettet. Fik en cola og spurgte ejeren om jeg kunne låne en seng et par timer, men han forstod mig ikke så jeg fortsatte - hvordan ved jeg ikke. Men efter 4-500m skete der noget og jeg fik det bedre. Venstre ben er helet helt og højre er godt på vej, så eftermiddagen blev markant bedre end formiddagen. Fik rundet de 24km i flotte grønne landskaber inden jeg ankom til et fedt albergue på turens hidtil varmeste dag. Lagde mig en times tid, fik en øl, hvorefter Helle og jeg gik i byen for at købe nogle piller til mig og finde noget mad. Køkkenerne åbnede dog først efter kl.9, så vi besluttede at spise på alberguet, som viste sig at være rigtig go mad. Fik snakket med Ditte og Rainee på skype og ligger nu i sengen og blogger. Maven rumler vildt så jeg er spændt på hvad morgendagen bringer.

3 kommentarer:

 1. ..du ser heller ikke godt ud Jan.. kom hjem til os, vi skal nok sørge for du får en kold klud på panden.. piller for det ene og det andet.. tror du at du kan dope dig gennem hele turen eller hva.. det er lidt Tour De France over det efterhånden.. fat mod smukke, du er det snart..

  SvarSlet
 2. Hvis billedet er som du har det - så står det skidt til. Jeg håber for dig at du får det bedre, så du kan nyde den sidste del af turen....du behøves ikke svare på kommentarer før du kommer til DK igen :-).
  Lidt psykisk opbakning er det du får fra os!
  Håber bare det hjælper.

  SvarSlet
 3. Halløj! Godt at det går bedre - træls med sygdom undervejs men nok også u-undgåeligt. Godt der er læger og apoteker også på Caminoen! Det er fedt at følge med her på bloggen.

  SvarSlet