tirsdag den 3. maj 2011

Dag 16 - Tarjados til Rabe de las Calzados, 2,28km

Stod op efter indtil flere snorke symfonier i løbet af natten. Sov dog egentlig ok takket være ørepropperne. Pakkede sammen - pakkede ud igen, da det begyndte at regne og skulle have skoene på istedet for sandalerne. Fik en kop kaffe med værten Henrique og en skive toast. Overnatning og "morgenmad" bestemte man selv hvad man skulle betale for, såkaldt donation. Vist fjerde sted jeg har prøvet det. Gik så de godt 2km til næste by - ufatteligt fedt at komme på vejen igen, men benet føltes ikke ok nok til at tage de 9km til næste by. Dem tager jeg imorgen. Ankom så her i Rabe kl.8.30 i regn og alberguet åbnede først kl.12.30. Gik i den lokale bar og den flinke vært ringede til alberguet og fik arrangeret at jeg kunne komme af med mit grej i alberguet. Returnerede herefter til baren og sidder nu og nyder en lækker morgenmad (spansk tortilla=æggekage med kartoffel). Og solen er tilbage :-) Skal nu bare have dagen til at gå, så jeg kan komme afsted imorgen igen. Godt jeg har min bog med!

3 kommentarer:

 1. godt at du er begyndt at gå lidt igen:) håber ikke det gør alt for ondt på dig.
  kys kys
  Ditte<3
  P.S: SNOOOOOOOOOOOORK!!!

  SvarSlet
 2. hej jan.. jeg kan se du lader op med æggekage, men pas nu på du ikke får "stive ben" af det i stedet for ;o) har du evt. tænkt på at fuldføre turen på rulleskøjter i stedet for.. så slipper du for at gå helt, bare trække benet den sidste del áf turen..

  SvarSlet
 3. I am glad that you felt well enough to do at least a little bit of walking today, Jan. Take it easy! You can always change the date of your flight home if necessary,. Regards John

  SvarSlet