søndag den 1. maj 2011

Dag 14 - Stadig i Burgos, 0km

Mit ben bliver støt og roligt bedre. Blev smidt ud af alberguet kl.8. Har sovet der 2 gange, så nu må man ikke sove der mere. Så jeg solgte min sjæl til djævelen og besluttede at tage bussen et stykke af vejen til næste by. Ikke en nem beslutning!!! Det er jo lidt som at snyde. Kom til busstationen og fik at vide at bussen først kørte kl.19. Skidt! For så er risikoen for udsolgt på alberguet dér ret stor og jeg ønskede ikke at stå i en lille flække i aften uden et sted at sove. Så jeg trak handelen med djævelen tilbage og indlogerede mig på Hotel Espana til € 30. Købte ind til frokost, aftensmad, morgenmad plus det løse og har siden crashed på værelset med karbad og afslapning. Helt efter lægens anvisninger ;-) Det har iøvrigt tordnet lidt idag og regnet flere gange. Jeg ser to muligheder imorgen: A. Går halvdelen af næste etape (11km) og krydser fingre for at det går godt. Eller B. Tager en slapper dag mere i Burgos, hvilket jeg næsten ikke orker og går igen tirsdag. Tager beslutningen imorgen. Skal først være ude af værelset kl.12. Krydser fingre!

3 kommentarer:

 1. Vi krydser også - men det er nu da ikke snyd at køre med bussen - hellere dét end at ødelægge benet! Vi krydser også her.

  SvarSlet
 2. ja jeg krydser også mine fingre, ben og fletter håret for at du tager den rigtige beslutning.. en bustur er vel på sin plags, hvis ellers det er den eneste..

  SvarSlet
 3. Jeg er enig i at det ikke er snyd, det her kunne du ikke forudse - hellere "snyde" et par dage og så være klar igen.
  Jeg krydser også alt hvad der kan krydses for at du hurtigst bliver fit igen og kan vandre.
  Det vigtigste er vel også at du får filosoferet over dit liv og fremtid.
  Det kan ogsa gøres uden at vandre ..... gem konkurrencegenet/ærekærheden og blive frisk igen.

  SvarSlet