søndag den 22. maj 2011

Dag 35 - Arca O Pino til Santiago de Compostela, 20,1km


Ja, som billedet tydelig viser, er jeg idag ankommet til Santiago. FANTASTISK!!!!!!!!!!
Startede kl.6.15 fra Arca og der var paent mange paa ruten til Santiago. Det var ret moerkt gennem skoven til at starte med, men man fulgte bare efter den der gik foran. Indhentede Gabriele efter ca.10km. Han har en kaempevabel paa den ene hael og rigtig oemme knae, saa han gik ikke saa hurtigt. Men vi kom som saedvanlig i snak og fulgtes hele vejen til Santiago.
Vejret var det saedvanlige - hoej sol fra en skyfri himmel.
Vi afleverede rygsaekkene et sted for en kort periode for at deltage i pilgrimsmessen kl.12. Katedralen var proppet med mennesker, pilgrimme og turister. Saa vi satte os paa gulvet helt i front. En nonne varmede folk op, som var det en anden rockkoncert, inden praesterne kom ind. Nonne paa ca.70, men damn, hun kunne synge. Selv messen var der ikke saa meget at skrive om og desvaerre er de holdt op med at svinge rygepotten til messerne.
Derefter gik vi ud for at faa en oel! Dvs. efter at have fundet et hostal vi kunne overnatte paa. Fandt et til €40 for et dobbeltvaerelse lige i centrum.
Saa gik vi en sightseeing runde i byen og tog paa vejen vores rygsaekke med til hostallet.
Gabriele har nu fundet ud af at han har faaet senebetaendelse paa det ene ben. Noejagtig som jeg havde, men han har ogsaa vabel og daarlige knae, saa jeg er spaendt paa om han klarer den helt til Finisterre.
Men han gik tilbage paa hostallet, mens jeg kikkede videre paa byen, som er rigtig flot. Gabriele, som har boet i Barcelona, synes den minder meget om den.
Om aftenen gik vi paa restaurant og fik vores laenge ventede pulpo - dejligt. og nu render maskinen her toer for penge saa jeg slutter her for idag - EN RIGTIG RIGTIG GOD DAG!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Well done, my friend.. now you can come back to Denmark again..;0)

    SvarSlet