søndag den 8. maj 2011

Dag 21 - Villalcázar de Sirga til Calzadilla de la Cueza, 24,19km

Dagen igaar sluttede med at jeg moedte Maike, tysk pige, ved koebmanden, som spurgte om vi skulle lave mad sammen. God ide. Saa vi kobte rigeligt ind og det endte med vi lavede mad til 6 pilgrimme. Super hyggeligt. Og da vi var stopmaette og havde faaet mindst 2 glas rioja, skulle vi af med € 2.60 hver, saa det var lige til at klare.
Dag 21 startede med at vaerten serverede morgenmad for os. Virkelig en fornoejelse taget i betragtning at vi selv skulle bestemme hvad vi ville betale for overnatning og mad. Nogle steder betaler man op til € 4 for en kop lunken kaffe og en kiks og lidt syltetoej, men her blev der disket op med broed ogsaa.
Afsted det gik i godt vejr. Dagen blev dog lidt kedelig, da landskaberne ikke vekslede som set foer. Og ikke nok med det, saa blaeste det mere og mere og tilsidst ankom jeg til et albergue i strid modvind. Solen var dog fremme sammen med de flotteste sky formationer, hvis man er til den slags (det er jeg). Blev indlogeret og Judith, som var hospitalero (vaert), kunne engelsk og hun raadede mig til at stikke det daarlige ben i poolen en 20-minutters tid og benet fik det faktisk bedre til langt op ad dag 22. Poolen var iovrigt det eneste laekre ved dette albergue, men der staar lidt mere om det paa dag 22.
Lille by - kun en bar, som ogsaa var hostal. Moedte Helle igen og vi besluttede at spise aftensmad sammen. Fik en mixed salat med tun og et par glas vin. Derefter fik jeg det daarligt!!!!! Fortsaettes paa dag 22.

1 kommentar:

  1. ringe i maven kan være farligt.. svært at styre på primitive spanske toiletter... ? er det øreringe ??? ;o)

    SvarSlet