lørdag den 30. april 2011

Dag 13 - I Burgos, 0km

Ja, nu staar der 0km i overskriften, men det er svaert at sidde stille i denne dejlige by. Har nok gaaet de foerste 5km. Blev smidt ud af alberguet kl.8, men pga. min skade kan jeg overnatte en gang mere. Passer mig rigtig fint, da stedet er tip top, det bedste indtil nu, ligger centralt og koster kun 4 € for een nat. Lige til at klare ;o)
Fik morgenmad da en cafe aabnede kl.8.30 og sad i halvanden time og noed et par cafe con leche og laeste lidt. Intet andet var aabent paa det tidspunkt. Ej heller bagere eller hvad vi nu skal kalde dem hernede. Et Panaderia er et broed udsalg, som normalt kun har broed i 2-3-4-5 forskellige udgaver. Og saa er der et andet slags bageri (kan ikke lige huske navnet) som kun saelger soedt broed, som kager etc.
Kl.10 gik jeg paa et fascinerende museum som handler om menneskets evolution. Utrolig flot udstilling i utrolig flot bygning. Atapuerca, som er en lille by vi gik igennem igaar, er kendt for nogle af de mest betydningsfulde fund af "gamle knogler", som er vist paa udstllingen. Knogler fra mennesker som levede her paa egnen for 850.000 aar siden. Altsaa - RIGTIG gamle mennesker.
Ja, der gik lidt ferie i den idag. Saa maa den indre rejse fortsaette naar benene er til det igen. Det bliver nok ogsaa lettere nu, hvor de to engelske gutter er videre omend de var rigtig hyggelige at vaere sammen med.
Brugte laaang tid paa at finde butik som solgte ting man selv kan lave noget mad af. Koebte ind til aftensmad ogsaa, men ogsaa en Rioja Crianza for € 2.65, som skal nydes senere idag. Evt. deles med nogle af dem jeg har snakket med idag.
Hvis alt gaar vel, skal jeg ogsaa se om jeg kan faa talt med Rainee paa skype, som jeg moedte tidligere paa turen. Hun er idag netop kommet hjem til Saudi-Arabien, hvor hun arbejder pt. og vi prover at holde kontakten vedlige. Og saa spise aftensmad og drikke Rioja, selvom vi den anden dag gik ind i det naeste amt: Castilla Y Leon. Bliver ogsaa i Burgos imorgen soendag.
Lige nu - skal jeg ha en lur ;o) Skal jo passe paa benet ;o)

3 kommentarer:

 1. gad vide om du laæser alt hvad vi skriver.. nå men alligevel godt du passer på dine gamle ben, du er jo en gammal mand, kære ven. og du tror du er i god form..

  SvarSlet
 2. Synd at høre om benet:( jeg har også ondt i min ankel og kan næsten ikke røre den uden det gør ondt, men vi må holde ud far.hilsen din ynglings datter<3

  SvarSlet
 3. Hej Holm, håber kun det er benene der er skadet, og ikke andet !
  Men det ser jo ud som om det er en smule ferie, med hyggelige mennesker, og et glas øl eler vin i ny og næ
  Nu må du se at blive din skade kvit, så du kan fuldføre din pilgrimstur
  Knæk og bræk fra os på Bogfinkevej
  Titjana og Gert

  SvarSlet