fredag den 29. april 2011

Dag 12 - Agés til Burgos, 24.47km

One for Andy and John - You two guys have been absolute marvellous to have been on this trip with. We have seen and experienced so much together and I hope to see you both again. May it be in DK or UK.
Till then we can think back and laugh at the limping old lady waiter in Narenja, the highspeedspanishtalking landlady in Agés, the chicken cage in Santo Domingo or the fun we had together with Christine and Rainee :o)
Wish U both all the best!

Troede foden skulle falde af da jeg stod op i morges, havde naesten bestemt mig for at tage bussen til Burgos, men som minutterne gik, blev det bedre og bedre.
Fik den obligatoriske croissant og cafe con leche paa den lokale og drog afsted i morgendisen i ellers skyfrit vejr. Var dog lidt koldt, men holdt varmen i de saedvanlige 2 lag.
John og Andy var hurtigt over alle bjerge, saa det blev en laaaaaaaaaaaaang gaatur til Burgos. Ankom hertil fuldstaendigt brugt, tog et bad og tog paa hospitalet med elefantfoden.
Laegen konstaterede hurtigt at det er tendenitis eller senebetaendelse, saa jeg fik nogle piller og beskeden om at sidde stille i 5-6 dage. Jeg besluttede saa at blive her i Burgos et par dage.
Fik et par oel med Andy og John (og Johns bror og svigerinde som bor i omraadet) paa lidt forskellige steder, som solen nu stod ned. Masser af smaa pladser at hygge sig paa.
Sagde saa endeligt farvel til Andy, som fortsatte ud af byen imorges. Jeg og de andre valgte at gaa til pilgrimsmesse i den imponerende katedral, som er her i Burgos. Noget specielt som ateist og ex-protestant at observere denne begivenhed med alle dens ritualer og traditioner.
Sagde herefter endeligt farvel til John, som slutter sin pilgrimsrejse i Burgos, ihvertfald midlertidigt. Han kommer tilbage en anden gang og fuldfoerer turen.
Det er iovrigt overraskende mange, som kun tager brudstykker af turen, selvfoelgelig fordi de ikke alle har mulighed for at tage 6 uger ud af kalenderen som visse andre ;o)
Jeg vil tro ca. hver 5 har taenkt sig at gaa hele vejen til Santiago eller Finisterre.
Sprang pilgrimsmenuen over, kobte en kebabtingest og gik i seng. Igen overraksende (for mig) at se hvor meget liv der kommer i byen efter kl.20. Og det er ligesaa meget de aeldre som det er unge mennesker der er ude at hygge sig.

1 kommentar: