søndag den 24. april 2011

Dag 7 - Los Arcos til Logroño, 28.73km

One for Rainee - I think your name couldnt be more wrong. You really make the sun shine on the beautiful paths of Spain. Cannot wait to see you again ;o)

Sluttede gársdagen af med fyldte blaeksprutter og efterfoelgende kage. Kunne bedst lide kagen. Spiste sammen med Andy, Rainee og Abbey paa den lokale.
Idag startede med et vemodigt farvel til Rainee, eller forhaabentligt snarligt gensyn. Hun har virkelig vaeret krydderiet, som har faaet denne ekspedition til at vaere helt speciel. Altid glad, positiv og i godt humor. Okay, har kun kendt hende siden sidste soendag, men vi klikkede rigtig godt!
Det regnede og det varede de foerste 3 timer, men udsigten fejlede ikke noget. Jeg fik fod massage af Rainee igár foer sengetid sá jeg floej afsted idag. Turen var dog lang, men tanken om at ville sove paa hotel hjalp paa motivationen. Maaske det var paa denne tur min skaebne blev forseglet. Jeg led ihvertfald under smerter i mit venstre ben efter netop denne tur, hvor jeg netop ikke fik nok vand eller mad for den sags skyld.
Efter at have taget bad og taget en lang lur, gik jeg en tur rundt i byen om aftenen og til min overraskelse var der vildt gang i den. Tapas bar efter tapas bar blev besogt og hvert sted fik man lidt tapas og lidt drikkelse. En stor oplevelse :o)

Háber alle har en GOD PÁSKE!!!
Det har jeg :o)

4 kommentarer:

 1. ..ja ja fodmassage er godt..på fødderne..;o)

  SvarSlet
 2. hej far:)
  savner dig her i Danmark
  vandt 1 kamp ud af 5 så det gik ikke så godt men første holdet vandt bronze.
  elsker dig, fortsæt god tur, du ser allerede tynd ud så bliv bare ved:)kys kys
  Ditte<3

  SvarSlet
 3. Hej Bro, så er vejeret da bedre i DK. Men rigtig godt at høre, at det går godt fremad, med lidt fodmassage til hjælp :-)

  SvarSlet
 4. Hej!

  Super, at du har det godt.

  Keep on going

  kh

  Reimer-Walsted klanen

  SvarSlet