onsdag den 20. april 2011

Dag 3 - Larrasoana til Pamplona, 16.66km

Det gár bare godt!
Sluttede igár med megahygli pilgrimsmenu pá den lokale, sammen med alle de andre. Blev lige haengende lidt laengere sammen med John og fik en oel - mere. Flot vejr omend det hurtigt blir koeligt nár solen forsvinder, men vi sad da udenfor. Har indtil nu kun haft et eller to lag toej pá. Fik stor udbytte af mine oerepropper i nat ;o)
----
Startede dagen idag ud med superflot vejr. Moedtes med John pá den eneste cafe i byen, som havde ábent kl.7.00. Fik en cafe con leche, juice og en croissant.
Sá gik det derudaf - som sagt igen perfekt vejr, ad smá stier mod Pamplona. Storbytegn blev der flere og flere af indtil vi tilsidst kom ind af bymuren til Pamplona. Byen er pá stoerrelse med Árhus - minder mig lidt om Barcelona - sjovt nok ;o)
Sagde farvel til John, som skulle moedes med sin bror, som bor i naerheden, men vi ses garanteret senere. Fik indlogeret mig som den foerste pá refugiet, fik et bad, fik vasket toej og gik ud og sá byen.
Fik en cafe con leche pá en populaer cafe i byen og moedte Rainii - englaender, som bor i Riyadh, Saudi-Arabien og hendes moster, som er englaender og bor i Frankrig, som jeg ikke lige husker hvad hedder. Jeg har moedt dem flere gange undervejs, som med sá mange andre. Vi blev enige om at spise sammen i aften, pá en restaurant, som har en speciel pilgrimsmenu. Det gjorde vi sádan set ogsá igár.


Cafe con leche pá Cafe Iruña i Pamplona
Der kom en lillebitte byge, men nu er det 21 grader igen. De naeste to dage skulle blive noget vádere, men pyt med det. Alt spiller max, sá der skal meget til at oedelaegge humoeret ;o)
Er nu tilbage pá refugiet for at skrive blog og uploade et par fotos (tager ogsá en krig her).

1 kommentar:

  1. Hej Jan

    Du bliver fulgt tæt herfra - lyder helt fantastisk!

    SvarSlet