lørdag den 23. april 2011

Dag 6 - Estella til Los Archos, 23.22km


One for Christine :o) It was VERY NICE to meet you and I would love to visit you in France some day :o)
I know your danish isn't that well but I will be uploading at lot of photos some day which you will see to the right in "Mine egne camino fotos". I will send you a postcard when (and if) I get to Santiago.
Take care - Wish you all the best!!!

Sá blev det sjette dag pá gáben og endnu en suveraen en af slagsen. Startede ud med overskyet og blikstille vejr efter at have sagt farvel til Christine, som skulle hjem til sin mand i Frankrig. De er begge pensionister, boet i England, men nyder nu livet i Frankrig. Jeg skulle vaere velkommen hvis jeg kom forbi ;o) Rainee var der med det samme - do it, de har en pool :o)
Gik stiiiille og roligt og noed turen og blev indhentet af Andy kort foer halvvejs, sá vi spiste frokost i byen lige efter. Vejret blev herefter bedre og bedre og landskaberne flottere og flottere. Vi náede til sidst til Los Arcos i et draebende tempo, sá taerne traengte i den grad til at blive luftet.
Finde en seng, i bad og tilbage til byen for at fá en oel. Sá begyndte det at regne! Havde ellers taget sommertoejet pá - det var jo godt vejr. John havde startet lidt foer om morgenen, sá han var allerede i gang. John fortsatte herefter for at moedes med sin bror lidt senere (skulle sove hos ham). Andy, Rainee og jeg gik byen tynd og det lykkedes at finde en bar der sá interessant ud. Dvs. mens vi sad og fik en drink vrimlede det ind med gamle lokale maend som gik i gang med kortspil. Sá da der til sidst sad over 30 maend syntes Rainee at det var pá tide at gá ;o)
Nu proever vi at fá tiden til at gá indtil vi skal ud og finde noget at spise og kl.20 skal vi til pilgrims gudstjeneste - meget speciel.
Endnu en rigtig god dag!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar