onsdag den 30. marts 2011

Støvler til salg

Ude at "varme op" til turen og samtidigt et ihærdigt forsøg på at blive dus med mine støvler. Sidstnævnte ikke helt vellykket :-( Men det har hjulpet med tykkere sokker, så lad os se hvordan turen skrider frem. Har gået 7km nu og har 11kg på ryggen.

Jeg kom igen op på de 20km, men det var bestemt ingen nydelse til sidst. Vejret var overraskende godt og alt andet gik godt altså med undtagelse af de forbandede støvler. Jeg tror bare ikke jeg er skabt til støvler. Nu vil jeg ihvertfald bruge et par dage på at finde nogle vandresko istedet. Ærgeligt, når man har brugt 1600 på nogle state of the art støvler, endda på tilbud, som jeg troede næsten gik af sig selv, men de må siges at være et fejlkøb....for mig.
På venstre fod gør det ondt på "storetå-knoen" eller måske senen som går der hen over.....hvis der er nogen.
På højre fod gør det ondt i den sene som sidder på ydersiden op ad benet. Og tilsidst begyndte den tilsvarende sene på venstre fod/ben også at gøre ondt.

tirsdag den 22. marts 2011

Stive støvler

Ude i det gode omend blæsende vejr og gå støvler til. Pokkers til stive støvler, gør sågu lidt nas omkring anklerne. Er gået 10km ud og er lige vendt om. Glæder mig til at få støvlerne af ;-) Har 9kg på ryggen, men det rør mig ikke - det er ingen problem :-)

Kom op på de 20km, men de sidste km var ingen nydelse. De støvler er bare enormt svære at blive dus med.

torsdag den 17. marts 2011

Første tur i nye støvler

Ude at gå de nye støvler til med 8kg på ryggen. Troede vejret var godt, men det er møgkoldt. Godt man har udstyr på ryggen man kan varme sig med. Runder nu de første 10km. Alt vel.

mandag den 14. marts 2011

32 dage, 23 timer og 34 minutter....and counting

Så er togturen fra Århus til startstedet købt og betalt. Turen hjem fra Santiago er som sagt også købt. Så mangler vi bare de godt 800km der ind imellem ;o)
Jeg har også booket den første overnatning på Hostel L’Esprit du Chemin i Saint Jean Pied de Port (€ 8).
Nu er det efterhånden kun kamera, bukser og nogle småting der mangler før udrustningen er helt klar.
Siden 1.marts har jeg været uden job, så nu er jeg i snak med HK. I princippet skal jeg stå til rådighed nærmest døgnet rundt for at få dagpenge, hvilket måske også er rimeligt, men det er lidt paradoksalt at man skal gå og håbe på man ikke får et job før man tager på ferie d. 16/4.
Og hvem ved hvad det er man har lyst til når man er hjemme igen?!?

torsdag den 10. marts 2011

Trin 2 og 3 og .....

Flere trin er taget til afsættet mod El Camino. I weekenden købte jeg letvægts- og lyntørrende håndklæde, camelbag drikkedunk, men vigtigst af alt - vandrestøvler. De blev noget dyrere end jeg havde forventet, men det er nok et dumt sted at spare penge, når man skal vandre over 800km.
Igår bookede jeg tog til Bayonne, som ligger tæt på startstedet (købte ikke - man er vel lidt forsigtig) og lige nu har jeg købt og betalt for hjemturen, som er med fly fra Santiago via Madrid til København, hvorefter jeg tager futteren hjem til Hinnerup.
Natten til idag sov jeg i min nye sovepose med min nye letvægts-hovedpude. Det var ingen sag, men måske når madrassen ikke mere er blød, væggelusene rumsterer og når sidemanden trækker hvaler i land, det bliver knapt så fredeligt.

Så inden længe er der ingen vej tilbage - så er caminoen en realitet. Glæder mig voldsomt omend jeg ved jeg kommer til at savne alle dem herhjemme.